SUBAŞI EMEK KERMESİ TAM GAZ

SUBAŞI EMEK KERMESİ TAM GAZ

Hatay’ın Defne ilçesinde gönüllü insanların her cuma günü akşamı bir araya geldiği ‘Subaşı Emek Kermesi’ tam gaz devam ediyor.

“Hayat için hep umut var” sloganı ile deprem sonrası bölge vatandaşlarının el emeği göz nuru ürünlerini sergilediği, özlemin giderildiği, sohbet edip gülündüğü, lezzetlerin tadına bakıldığı, alışverişini yapılıp, kahve, çay veya soğuk meşrubatların içildiği enerji ve huzur dolu müthiş bir atmosfer olan Subaşı Emek Kermesi bu hafta renkli görüntülere sahne oldu. İlk günden itibaren çocuklara ayrı bir önemin verildiği kermeste bu hafta Mavi Dayanışma ile yüz boyama, dans gösterileri, ikramların yanı sıra mini bebek battaniyesi dağıtımı yapıldı. Mutlulukları adeta gözlerinden okunan çocuklar Subaşı Emek Kermesini düzenleyen büyüklerine teşekkür ettiler.

BİLGİN: MAVİ DAYANIŞMA ARAMIZDA OLACAK

REKLAM ALANI

Dayanışma yaşatır diyerek sözlerine başlayan Subaşı Emek Kermesi platform yöneticilerinden Ahmet Bilgin açıklamasında, ”Üretenler hep ilerdedir ve hep güçlüdür. Emekçilerin ve özellikle kadınların üretip, ürünlerini satmaları için toplumsal dayanışma çok önemlidir. Deprem sonrasında emek çevresinde dayanışma ve sosyalleşme gayesi ile birbirinden değerli arkadaşlarla Subaşı Emek Kermesini hayata geçirmiştik. Hala bu güzel organizasyon ve ortamın sihirli, huzur veren ve iyileştiren gücü devam ediyor ve dayanışma ağı genişliyor. Bugün kermesimize katkı sunmak için MAVİ DAYANIŞMA aramızda olacak ve çocuklar keyifli vakit geçirecekleri etkinlikleri gerçekleştirdiler. Çocuklarımızın mutluluğu hepimiz için büyük mutluluk oldu. Depremzedeler arası kaynaşma, moral ve motivasyon amacı ile düzenlenen ve her geçen gün daha da artan bir katılım ile gerçekleşen Subaşı Emek Kermesinin bu hafta da amacına ulaşması tüm arkadaşlarımızı mutlu etmiştir. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

ODUNCU: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Kermese yaptığı sık ziyaretler ile bilinen Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yaptığı açıklamasında:” Bu hafta da amacına ulaşan bir kermesi dolaşma fırsatını bulduk. Ayrıca organizasyonun çocuklar için özel hazırladıkları etkinlikte miniklerin yüzlerinde gördüğüm mutluluk beni de son derece mutlu etti.7’den 70’e herkesin keyifli zaman geçirdiği böylesine başarılı bir kermesi organize eden herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.