EMNİYET MÜDÜRÜ, BAŞARILI PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

EMNİYET MÜDÜRÜ, BAŞARILI PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, emniyet teşkilatının başarılı ve gayretli personellerini ödüllendirerek çalışmalarına olan takdirini gösterdi.Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, emniyet teşkilatının başarılı ve gayretli personellerini ödüllendirerek çalışmalarına olan takdirini gösterdi. İl Müdürü Gökçe, polis teşkilatının başarısında büyük öneme sahip olan personellerin gayretli ve özverili çalışmalarının altını çizerek, onların motivasyonunu artırmayı hedefledi.

Ödül töreninde, emniyet teşkilatının çeşitli birimlerinde görev yapan personellerin başarılarına vurgu yapıldı. Operasyonlarda gösterdikleri cesaret, adli süreçlerdeki etkin çalışmaları, toplumla uyumlu ilişkileri ve görevlerini titizlikle yerine getirmeleri sebebiyle öne çıkan personellere teşekkür edildi. İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, ödül töreninde yaptığı konuşmada, başarılı çalışmalarından dolayı personelleri tebrik ederek, ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Ayrıca, emniyet teşkilatının halkla olan uyumlu ilişkilerinin ve güvenlik çalışmalarının sürdürülmesinde personellerin önemli bir rol oynadığını vurguladı.Bu tür ödül törenleri, emniyet teşkilatındaki motivasyonu yükseltmenin yanı sıra başarılı çalışmaların takdir edilmesini ve teşvik edilmesini sağlıyor. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün bu tür etkinlikleri, emniyet teşkilatının etkinliğini ve toplumla olan ilişkilerini güçlendirme konusundaki kararlılığını gösteriyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.