TECİMEN, ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

TECİMEN, ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, ilçede eğitim kurumlarında yaptığı etkili çözümlerle takdir topluyor. İlçe eğitimini kalkındırmak ve sorunsuz bir eğitim dönemi geçirmek amacıyla tüm kurumlarla irtibatta olan Tecimen, okullardaki eksikleri bizzat takip ederek giderilmesini sağlıyor. Geleceğimiz olan miniklerin aldıkları eğitimden, kullandıkları ortamın hijyenine kadar en ufak ayrıntıya dahi dikkat edilmesini isteyen Tecimen, her toplantısında kurum yöneticilerine sıkı sıkıya uyarılarda bulunuyor. En ufak bir ihmalin dahi çok kötü sonuçlara yol açacağını belirten Tecimen, sosyal çalışmalara da katılarak eğitimde kalitenin arttırılmasını amaçlıyor.

TECİMEN Z KÜTÜPHANE AÇILIŞINA KATILDI

Müdür Tecimen bu çerçevede Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Z Kütüphane açılışına katıldı. #kütüphanesizokulkalmayacak projesi kapsamında ” Kütüphaneler hayal gücünü besleyen enerjiyi depolarlar. Dünyaya pencereler açarlar ve keşfetmemize, başarmamıza ve yaşam kalitemizi artırmamıza katkıda bulunurlar.” sloganıyla Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edilerek öğrencilerle sohbet edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca düzenlenen mesleki ve teknik eğitim Genel müdürlüğü’nce yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen “mesleki ve teknik eğitim yoluyla sosyal ve ekonomik uyum projesi” (SEUP) kapsamında Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tadilat ve donatımı yapılan atölyelerin açılışı gerçekleştirildi. Programın ikinci bölümü Antakya Savon otelde devam etti. Programda SEUP projesi ve kazanımları katılımcı misafirlere anlatıldı. Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı ve çalışmaları tanıtıldı.

OKULLARDA KRİZ VE KRİZLE MÜCADELE TOPLANTISI

Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde Antakya’da bulunan okulların müdür ve müdür yardımcılarına ” Krize Müdahale ve Yasal Süreçler ” hakkında bilgi verildi. Eğitimler İlçe özel eğitim ve rehberlik şube müdürü Mehmet Salih Özgün, Hatay Barosu çocuk hakları komisyonu başkanı Av. İhsan Yılmazlar ve üye Burcu Temiz’in katılımlarıyla Hatay rehberlik ve araştırma merkezi müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi. Eğitimlere katılan Tecimen, eğitmenlere teşekkür etti ve bu tür bilgilendirme toplantılarının sık sık gerçekleştirilmesinin faydalı olacağını belirtti. Tecimen, ilçe eğitimine katkı sunmak için kurmaylarıyla birlikte çalışmalarını sürdürüyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.