TESKOMB BÖLGE GENEL KURULU HATAY’DA GERÇEKLEŞTİ

TESKOMB BÖLGE GENEL KURULU HATAY’DA GERÇEKLEŞTİ

Kısa adı TESKOMB olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği toplantısı Hatay’da gerçekleşti. Toplantıya TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Genel Başkan Vekilleri Bahri Şarlı ve Emin Varan, Bölge Birliği Başkanları, Hatay İl Ticaret Müdürü Halit İmrek, İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel, Organize Sanayi Kooperatifi Başkanı Tahsin Kabaali, Defne Belediye Başkan Vekili Selahattin Künefeci, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Halkbank Bölge Koordinatör vekili Ali Sarı, Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu, Serinyol Esnaf Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Nurittin Koyun, STK temsilcileri ve esnaflar katıldı. Antakya Ottoman Otel’de gerçekleşen toplantıda TESKOMB Bölge Başkanlığı’na yeniden İsmail Toklucu seçildi.

BAŞKAN TEKSÖZ, TOKLUCU’YU KUTLADI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, toplantıda yeniden başkanlığa seçilen İsmail Toklucu’yu kutladı. Başkan Teksöz, tebrik mesajında, “TESKOMB genel başkanımız Abdulkadir Akgül’ün katılımıyla gerçekleşen bölge birliği genel kuruluna katıldık. Genel başkanımız Abdulkadir Akgül’e esnaf ve sanatkarlarımıza büyük hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Bölge birliği başkanlığına yeniden seçilen İsmail Toklucu ve yönetimini kutluyorum. Başarılar” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

BAŞKAN KOYUN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Serinyol Esnaf Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Nurittin Koyun, gerçekleşen toplantının ardından yayınladığı kutlama mesajında, “Bölge birliğimizin genel kurulunu tüm kooperatiflerimizin başkan ve delegelerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Genel Kurulumuza katılan başta Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül’e,, Genel Başkan Vekillerimiz Bahri Şarlı ve Emin Varan’a, Bölge Birliği Başkanlarımıza, Hatay İl Ticaret Müdürümüz Halit İmrek’e, İŞKUR İl Müdürümüz Ziya Yüksel’e, Organize Sanayi Kooperatifi Başkanı Tahsin Kabaali’ye, Defne Belediye Başkan Vekili Selahattin Künefeci’ye, HESOB Başkanımız Abdulkadir Teksöz’e, Halkbank Bölge Koordinatör vekili Ali Sarı’ya, Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu’na ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.