TRANSFERLER UMUT OLSUN

TRANSFERLER UMUT OLSUN

Trabzonspor karşısında ilk maçlarına çıkan Hatayspor’un yeni transferleri güç farkından dolayı kendilerini yeterince gösteremese de Hataysporlu taraftarlar, yeni transferlerden umutlu olduklarını belirtiyor.

Teknik heyet ve taraftarlar Halil Dervişoğlu ve Rui Pedro’nun takımın hücum gücüne büyük bir katkı sağlayacağına inanıyor. Yeni transferlerin bu akşamki Trabzonspor maçında forma giymesi bekleniyor

Atakaş Hatayspor ara transfer döneminde kadrosunu 5 isimle takviye etti. Daha önce Cemali Sertel, Abdulkadir Parmak ve Doğukan Sinik’i transfer eden Bordo-Beyazlılar transferin son gününde ise Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu’nu ve Olimpija Ljubljana forması giyen orta saha oyuncusu Rui Pedro’yu kadrosuna kattı.

HALİL DERVİŞOĞLU AVRUPA ALTYAPISI İLE GÜVEN VERİYOR

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Halil daha önce Sparta Rotterdam, Twente, Brentford, Burnley ve Galatasaray’da forma giydi.  24 yaşındaki forvet, bu sezon sarı kırmızılı takımda Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyon Ligi arenasında 6’sı ilk 11’de olmak üzere toplam 20 maçta forma giydi. Halil bu maçlarda takımına 4 gol 1 asist ile katkı yaptı.

PEDRO 34 MAÇTA 14 GOL 1 ASİSTLE OYNADI

Olimpija Ljubljana’dan transfer edilen ve 2 buçuk yıllık sözleşme imzalanan orta saha oyuncusu Rui Pedro ise bu sezon takımında 30’u ilk 11’de olmak üzere toplam 34 maçta forma giydi. Portekizli oyuncu bu maçlarda takımına 12 gol ve 1 asistle katkı sağladı.

3 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Hatayspor 5 isimle kadrosunu takviye ederken 3 isimle de yolları ayırdı. İbrahim Demir Mersin’e, Burak Bekaroğlu Iğdırspor’a, Didier Lamkel Ze ise Fransa’nın Metz takımına transfer oldu.

Deprem felaketi sonrası yeniden ayağa kalkan ve yeni bir yapılanma ile depremzedelere umut olabilmek adına yeşil sahaya çıkmaya devam eden Hatayspor, yeni transferleriyle birlikte kümede kalmak için daha güçlü bir şekilde mücadele etmeye devam edecek.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.