SAMANDAĞ BELEDİYESİNDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ

SAMANDAĞ BELEDİYESİNDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ

SAMANDAĞ BELEDİYESİNDEN HİZMET SEFERBERLİĞİ

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Fen İşleri ekipleri tarafından belirlenen programlar dahilinde yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parke kaplama ve beton asfalt çalışmaları da hız kesmeden sürdürülüyor.Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar kapsamında 10 farklı mahallede çalışmalar gerçekleştiriliyor. Vatandaşların huzuru ve refahı için çalışmalarını gerçekleştiren ekipler Samandağ’ın her noktasına hizmet götürmek adına ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.
“10 MAHALLEDE ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in öncülüğünde vatandaşlarımızın daha güvenli ulaşım sağlamaları için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu hafta itibarı ile 10 farklı mahallemizde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri ekiplerimizce Çiğdede Mahallesi Gaziler Sokak’ta ve Güneş Caddesi 188. Sokak’ta yol çalışması yapılıyor. Koyunoğlu Mahallesi’nde parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Uzunbağ Mahallesi’nde yol temizlik çalışması yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi’nde temizlik çalışması yapıldı. Atatürk Mahallesi Altıok Sokak’ta asfalta hazırlık çalışmaları sürdürülüyor. Atatürk Mahallesi 138. Sokak’ta asfalta hazırlık çalışması yapılıyor. Sutaşı Mahallesi Pınar Caddesi’ndeki ara yolda temizlik ve tesviye çalışması yapılıyor. Karaçay Mahallesi’nde yol düzenleme çalışması yapılıyor. Kuşalanı Mahallesi’nde yol temizlik çalışması yapıldı. Ayrıca Samandağ Belediyesi koordinasyonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Mağaracık Mahallesi Kardelen Sokak’ta parke kaplama çalışması sürdürülüyor. Yeşilköy Mahallesi’nde parke söküm çalışması ve yeni parkeye hazırlık çalışması belediyemiz ekiplerince devam ediyor. Parkeye hazırlık çalışmamalarımız sona erdikten sonra Hatay Büyük Şehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafında yeni parke taşı döşenerek yapımı tamamlanan yol vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Vatandaşlarımızın huzur ve refahı ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için İlçe genelinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.