TÜRK OCAKLARI KURBAN KAMPANYASI BAŞLATTI

TÜRK OCAKLARI KURBAN KAMPANYASI BAŞLATTI

Türk Ocakları Genel Merkezi, Ankara Valiliği ve yetkili birimlerin izniyle “Türk Eli Kurban Kampanyası” düzenlendiğini açıkladı.

Yurt dışında kurban kesilecek bölgeler arasında Suriye Türkleri (Çobanbey, Türkmendağı), Kuzey Makedonya Türkleri, Irak Türkleri (Erbil, Kerkük, Telafer), Nogay Türkleri, Kırım Türkleri (Lviv), Afganistan Türkleri (Mezâr-ı Şerîf), Azerbaycan, Kafkasya yer alıyor. Türk Ocaklarının görevlendirdiği yetkililer, kurban kesilecek bölgelerde kesimlere nezaret edecek. Kurban sahiplerinin ad ve soyadları, internet sitesinde (Arefe günü ile bayram sonrası) ve sosyal medya hesaplarımızda yayınlanacak. İlan edilecek listede adının görünmesini istemeyen bağışçıların bunu banka ödeme belgesinin açıklama bölümünde belirtmeleri gerektiği de bildirildi. Kurban kesiminin ardından bağışçılara SMS ile “Kurbanınız kesildi.” bilgisi verilecek, WhatsApp uygulaması olanlara kesilen kurbanın videosu gönderilecek. Kurban bedellerini banka hesabına yatıranlar, Türk Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Asım Mutlu’ya vekâlet vermiş kabul edilecek.

KURBAN BEDELLERİ DE BELLİ OLDU

REKLAM ALANI

Türk Ocakları Genel Merkezi, kurban bedellerini de bildirdi. Konuyla ilgili açıklamada; “2024 Yılı YURT DIŞI Kurban Bedeli: 8000 Türk Lirası (250 Amerikan Doları, 240 Avro) olarak belirlenmiştir. Kurban bedelini aşağıdaki IBAN numarasına havale ve EFT yoluyla yapabileceğiniz gibi Kredi Kartı ve Banka Kartı ile internet sitemiz üzerinden de ödeyebilirsiniz. Kurban bedellerini aşağıda belirtilen hesaplarımıza yatıracak olanların, açıklama bölümüne; 1. Kurban sahibinin adı, soyadı ve cep telefonu bilgisini yazmaları zorunludur.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.