ANTAKYA ZABITASI FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAK

ANTAKYA ZABITASI FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAK

Antakya Belediyesi zabıta ekipleri kent genelindeki marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimi yaptı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın kesin talimatlarıyla fırsatçılara göz açtırılmaması amacıyla yapılan denetimlerde tespit edilen ürünler ile ilgili tutanaklar düzenlendi. Ülke genelinde kur artışını bahane edip fiyatları % 200 ile 300 oranında artırıp fırsatçılık yaparak vatandaşları zor durumda bırakan marketlere yönelik denetimlerde usulsüzlük tespit edilen marketlere tutanaklar tanzim edildi.

YILMAZ: FIRSATÇILARA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Dünyayı kasıp kavuran bu pandemi ve kuraklığa bağlı sıkıntılı dönemde fırsatı ganimet bilip vatandaşlarımızı zor durumda bırakan her kim olursa olsun karşısında bizleri bulacaktır. Antakya sınırları içerisinde bu fırsatçılara izin vermeyeceğiz. Zabıta ekiplerimiz tüm güçleriyle seferberlik ilan etmişlerdir. Devletimizin aldığı kararlar doğrultusunda deneyimlerimiz günlük olarak sürecek ve kimsenin gözünün yaşına asla bakmayacağız. Önce millet ve memleket diyoruz” ifadelerini kullandı.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.