BU ŞİRKET “ALİ DİBO”YU ANIMSATIYOR

BU ŞİRKET “ALİ DİBO”YU ANIMSATIYOR

HBB Başkanı Lütfü Savaş aralarında CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir ,Suzan Şahin ve Mehmet Güzelmansur ile Lütfü Savaş’ın üç yeğeninin  ortak olduğu yeni bir anonim şirketi daha kurdu. Bu şirket  Hatay Ticaret Sicil Müdürlüğü Hatay Girişim ve Gıda Sanayi Anonim şirketi adıyla tescil edilmiştir. Altmış dokuz ortağı bulunan şirkette Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık ile Hatay İmar Sanayi Anonim şirket ortağı olarak bulunuyor.

Söz konusu şirketin yönetim kurulu başkanı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Konya/Meram’da ikamet etmekte olan Bülent Kılıç da bu şirketin genel müdürü olarak tayin edilmiş.

Mesele Hatay’a hizmet etmekse neden şirketin 13 ortağı Hatay dışındaki kentlerde, bir tanesi de Almanya’da ikamet etmektedir? Şirket ortaklarının tamamı ne ziraat nede gıda işi ile alakaları bulunmuyor. Gazetemizin dünkü sayısında duyurduğumuz şirketin kuruluş haberi Hatay kamuoyunda çok büyük yankı yaptı. Şirketin kuruluşunda Defne ve Samandağ ilçelerinden hiç kimse bulunmuyor. Söz konusu şirketin kuruluş amacı konusunda hiç kimsenin bir fikri bulunmuyor. Şirketin kuruluş gerekçesini Antakya mizahi ile değerlendiren vatandaşlar “bu şirket adeta ALİ DİBO şirketini anımsatıyor dediler. Ali Dibo Hatay mizah dünyasında eş, dost, ahbap şirketinin patron kişisi anlamında kullanılıyor. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.