ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME ESKİ BAKANI AHMET ARSLAN’DAN BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ’A ZİYARET

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve beraberindeki heyet Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

ULAŞTIRMA,  DENİZCİLİK VE HABERLEŞME ESKİ BAKANI AHMET ARSLAN’DAN  BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ’A ZİYARET
  1. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve beraberindeki heyet Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
    Gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ev sahipliği yaparken 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Gençlik Kolları İl Başkanı Şaban Kurt katıldı.
    Ziyarette Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, eski Bakan ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a el emeği ile yapılan bir Ney enstrümanı hediye ederken, Arslan’da Başkan Yılmaz’a imza kalemi hediye ederek, attığı her imzanın hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.
    Karşılıklı sohbet eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretin sonunda heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ziyaret hakkında şahsi sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak “Hatay Antakya Belediye Başkanımız Sn. İzzettin Yılmaz’ı ziyaret ederek; başarı dileklerimizi ilettik. Antakya, Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve Başkanımız’ın tecrübesi, uyumu ve gayreti ile daha güzel hizmetler alacak.” sözlerine yer verdi. HABER MERKEZİ
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.