DEPREMZEDE ÇOCUKLAR JANDARMA’NIN GEZİCİ EĞİTİM TIRI İLE BULUŞTULAR

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR JANDARMA’NIN GEZİCİ EĞİTİM TIRI İLE BULUŞTULAR

Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı ve jandarma genel Komutanlığının birlikte yürüttüğü proje kapsamında deprem bölgesinde çocukların sosyal etkinliklere katılmasını sağlamak amacı ile jandarma genel Komutanı ait mobil trafik eğitim Tır’ı Hatay’da depremzede çocuklarla buluştu.

6 Şubat depreminin vurduğu Hatay’ın İskenderun ilçesinde konteyner kentte yaşayan çocuklar jandarma genel Komutanı ait mobil trafik eğitim Tır’ı ile hem eğlendiler hem öğrendiler. Çocukların trafik bilincini arttırmak için kurulan parkta trafik ışıklarını uygulamalı olarak öğrenen çocuklara eğitim tırı içerisinde Tim jandarma çizgi filmi izlettirildi. Trafik kurallarının insan hayatı için öneminin anlatıldığı filmi çocuklar dikkatle izlediler. Jandarma genel komutanlığı görevlileri trafik kurallarını çocuklara anlatırken bir depremzede kız çocuğu ise Jandarma görevlisi ablasının kucağında anlatılanları dinledi. Mobil eğitim Tırı ile trafik hakkında bir çok şey öğrendiklerini belirten çocuklar sağlanan imkanları çok beğendiklerini dile getirdiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.