HATAY SİYASET ARENASININ PRENSİ AV. EMRULLAH GÜLEN

HATAY SİYASET ARENASININ PRENSİ AV. EMRULLAH GÜLEN

AK Parti Hatay İl Teşkilatına uzun yıllardan bu yana başarıyla hizmet veren AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, teşkilatın prensi olarak gösteriliyor.

Her İl Başkanı ile uyumlu çalışmalarıyla göz dolduran, Antakya İlçe Teşkilatı bünyesine her geçen gün üye kazandırarak daha güçlü hale getiren Başkan Gülen, teşkilatın gülen yüzü olmayı başardı. Her çaldığı kapıda yoğu teveccüh ile karşılanan Başkan Gülen’in çalışmalarıyla Antakya İlçe Teşkilatı, bölgenin yıldızı olmayı başardı.

ANTAKYA İÇİN AK DAVAYA ÖMÜR ADADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yoldan şaşmadan çalışmalarını yıllardır başarıyla sürdüren Başkan Gülen, ailesinden aldığı siyaset tecrübesiyle Hatay teşkilatının yıldızı oldu. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde AK Parti’nin Hatay’daki başarısında önemli pay sahibi olan Gülen, bu çalışması dolayısıyla da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdirini kazandı. AK dava uğrunda gece gündüz demeden çalışan Başkan Gülen, Hatay’ı da AK Parti saflarına katmak için çalışmalarını var gücüyle sürdürüyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.