ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN KADIN HAKLARI PANELİ

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN KADIN HAKLARI PANELİ

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı, çalışmalarıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Başkan Alihan Döner öncülüğünde yenilikçi çalışmalara imza atarak her kesimin takdirini toplayan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığında “Şehit Gülşah Güler Kadın Hakları” Paneli gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Asena Birim Başkanlığının tertip ettiği panele yoğun katılım olduğu gözlendi. Panele MHP Hatay KAÇEP İl Başkanı Dilek Demirdöven, İl Asena Birim Başkanı Nurdan Kıraç ve Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Yöneticisi Av. B. Melis Altun konuşmacı olarak katılırken, paneli ilgiyle takip eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner de bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

DÖNER: BU PANELİ ÖNEMSİYORUM

Başkan Döner, konuşmasında; “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Asena Birim Başkanlığımızın tertip ettiği “Şehit Gülşah Güler Kadın Hakları” Panelimizi Gerçekleştirdik. Konuşmacılarımız MHP Hatay KAÇEP İl Başkanımız Sn. Dilek Demirdöven, İl Asena Birim Başkanı Nurdan Kıraç, Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Yöneticimiz Av. B. Melis Altun, İl Asena Birim Başkanımız Sn. Nurdan Kıraç, Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Yöneticimiz Av. B. Melis Altun ve Programımıza katılım sağlayan İlçe KAÇEP Başkanlarımıza, yöneticilerine ve kıymetli Hanımefendilere, Misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından panelistler katılımcılara hitap etti. Katılımcılarn sorularının yanıtlanmasıyla panel sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.