YENİDEN TERTEMİZ BİR ANTAKYA İÇİN ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

<strong>YENİDEN TERTEMİZ BİR ANTAKYA İÇİN ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR</strong>

Antakya Belediyesi yeniden tertemiz bir şehir için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü, yürütülen hizmetler kapsamında ekiplerin mahallelerimizde, konteyner kentlerde, çadır alanları ve çevrelerinde, ibadethanelerde, okullarda ve resmi kurum çevrelerinde temizlik çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü bildirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Yeniden Tertemiz bir Antakya için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece – gündüz vardiya sistemi ile aralıksız olarak çalışmalarını yürütüyor. Antakya’mızda asrın felaketi sonrasında yıkım olmayan, hemşerilerimizin gerek yaşamlarını sürdürdüğü gerekse esnafımızın hizmet verdiği alanlar başta olmak üzere konteyner kentler, çadır alanları, park ve yeşil alanlar, okullar ve resmi kurum çevrelerinde periyodik olarak kapsamlı temizlik çalışmalarımızı her gün yürütmekteyiz.

Bunlara ilaveten deprem sonrası hizmetlerine devam edebilen cami ve ibadethanelerimizin temizlikleri haftalık olarak sürdürülüyor. İbadethane temizliği hizmetlerimiz kapsamında son teknoloji araçlarımız ile ıslak ve kuru zeminler aynı anda temizleniyor, camilerimizin halıları yıkanıp aynı anda kurutularak beklemeye gerek kalmaksızın hemşerilerimizin huzur içerisinde tertemiz ortamda ibadetlerini icra etmeleri sağlanıyor.

Caddelerimizde, sokaklarımızda, çarşı içerisinde ve kurumlar arası işbirliğimiz çerçevesinde ihtiyaç görülen noktalarda yıkama, süpürme işlemlerini sık sık gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin yoğunluğu nedeniyle uzun çarşı içerisinde esnafımızı da mağdur etmemek amacıyla yıkama çalışmalarımız gece yapılıyor.

Şehrimizdeki tüm çöp konteynerleri geniş araç filomuz ve personel kadromuz tarafından tasfiye ediliyor, dezenfeksiyon işlemleri yapılıyor ve toplanan atıklar bertaraf edilmek üzere atık toplama alanına taşınıyor.Ekiplerimiz ayrıca AFAD tarafından ihtiyaç görüldüğü noktalarda enkaz ve moloz kaldırma çalışmalarında da aktif olarak destek vererek şehrimizin yeniden inşa sürecinde üzerlerine düşen görevi yerine getiriyorlar. Belediyemize hemşerilerimizden gelen talep ve önerilere de anında müdahale ederek mümkün olan en kısa sürede titizlikle hizmet vermekteyiz.

Tüm bu hizmetlerimiz günün erken saatlerinde başlayarak gece geç saatlere kadar yürütülüyor. Deprem öncesinde olduğu gibi deprem sonrasında da yeniden tertemiz bir Antakya için Antakya Belediyesi olarak aralıksız çalışıyoruz, bu şehir hepimizin.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.