MHP’DEN GENEL MERKEZ ÇIKARMASI

MHP’DEN GENEL MERKEZ ÇIKARMASI

Hatay’da ilçe kongrelerini tamamlayan MHP Hatay İl ve ilçe yöneticileri MHP Genel Merkezi’nde ziyaretlerde bulundu.

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı ve beraberindeki ilçe başkanlarından oluşan heyet MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ı ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı genel merkezdeki makam odalarında ziyaret etti.

GERÇEKLEŞEN İLÇE KONGRELERİ HAKKINDA BRİFİNG VERİLDİ

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ve beraberindeki heyet, Yalçın ve Durmaz’a gerçekleşen ilçe kongreleri ile ilgili brifing vererek yeni ilçe başkanlarını tanıttı.

DELİ: GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, kabullerinden dolayı MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’a ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teşekkür etti. Başkan Deli açıklamasında, “Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’ı genel merkezimizde, Hatay İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanımız ve Hatay Milletvekilimizle birlikte ziyaret ettik. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Edip Semih Yalçın’ı genel merkez makamında, MHP Hatay İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanımız ve Hatay Milletvekilimizle birlikte ziyaret ederek, parti çalışmalarımız üzerine sohbet edip, memleketimizden getirdiğimiz selamlarımızı ilettik. Misafirperverliğinden dolayı sayın başkan yardımcılarımıza, şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.