VAİZLERİMİZİN ÖZLÜK VE MALİ HAKLARI İYİLEŞTİRİLMELİDİR!

VAİZLERİMİZİN ÖZLÜK VE MALİ HAKLARI İYİLEŞTİRİLMELİDİR!

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapan vaizlerin özlük ve mali haklarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

Diyanet-Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan:

VAİZLERİMİZİN ÖZLÜK VE MALİ HAKLARI İYİLEŞTİRİLMELİDİR!

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyanet-Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapan vaizlerin özlük ve mali haklarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapan vaizlerin sorun ve taleplerinin çözülmesi konusunda çalışmalarını sürdüren Diyanet-Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan, vaizlerin yaşadıkları mağduriyetlerin çözülmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelere yer veren Diyanet-Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan, “Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapan vaizlerimizin özlük ve mali hakları iyileştirilmelidir. Vaizlerimizin yaşadığı mağduriyet hiç vakit kaybedilmeden giderilmelidir.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.