SGK HATAY’DA PERFORMANS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

SGK HATAY’DA PERFORMANS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Hatay’ın en çalışkan kurumlarından olan Sosyal Güvenlik Kurumu, geride kalan yarım yılın performansının değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi. SGK Hatay’ın başarılı il Müdürü Hamit Bal başkanlığındaki toplantı İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinin performans ve karne uygulaması , tasarruf tedbirleri, işyeri kkç-iz dosyaları, emekliliğe 2 yılı kalan sigortalı dosyalarının incelenmesi, emanet hesapları, hasta alt bezi işlemleri, EBAYS Projesi-Arşiv Tarama Sistemi iş ve işlemlerinde devam eden süreç ile kurumumuzun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirmelerde bulunuldu.

BAL: TOPLANTIYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, önemli konularda değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya katılan herkese teşekkürlerini sundu. Toplantının oldukça faydalı olduğunu belirten İl Müdürü Hamit Bal; “İl Müdürlüğümüzün ve ilçe müdürlüklerimizin geride kalan yarım yıldaki performans ve karne uygulamasının değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri, işyeri kkç-iz dosyaları, emekliliğe 2 yılı kalan sigortalı dosyalarının incelenmesi, emanet hesapları, hasta alt bezi işlemleri, EBAYS Projesi-Arşiv Tarama Sistemi iş ve işlemlerinde devam eden süreç ile kurumumuzun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirmeler yaptık. Toplantımıza katılarak değerli fikirlerini ileten tüm müdürlerimize ve müdür yardımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Toplantının sonunda aile fotoğrafı çekildi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.