VALİ DOĞAN, JANDARMA TEŞKİLATI VE GÜVENLİK KORUCULARIYLA BİRLİKTE İFTARINI AÇTI

VALİ DOĞAN, JANDARMA TEŞKİLATI VE GÜVENLİK KORUCULARIYLA BİRLİKTE İFTARINI AÇTI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, milletimizin huzur ve güvenliği, devletimizin bekası için zaman mefhumu gözetmeksizin görevi başında olan Jandarma Teşkilatı ve güvenlik korucuları ile iftarını açtı.

Hatay İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen ve İlimizde vatani görevini yapmakta olan Jandarma Er tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programına Vali Doğan’ın yanı sıra, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Recep Cansu, İl Jandarma personeli, güvenlik korucuları ve erler katıldı.

Düzenlenen iftar programı, okunan akşam ezanıyla beraber katılımcıların  oruçlarını açmasının ardından vatan ve bayrak uğruna gözlerini kırpmadan en değerli hazineleri olan canlarını ortaya koyan fedakar Jandarma Teşkilatımız ve güvenlik korucularımız hitaben Vali Doğan, “Ülkemizin bekası, birlik ve beraberliği, vatandaşlarımızın huzur ve emniyeti için yan yana ve kol kola cansiperane görev yürüten Jandarma Teşkilatımız ile güvenlik korucularımızla bu iftar sofrasında bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.