TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRÜ MUSTAFA ŞENER, TAKDİR TOPLUYOR

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRÜ MUSTAFA ŞENER, TAKDİR TOPLUYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Antakya Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü personelleri, temizlik işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın direktifleri doğrultusunda  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde kapsamlı temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri günlük olarak temizlik, yıkama, toplu temizlik, konteyner tasfiye, metruk alan, cami ve ibadethanelerin temizlikleri gibi hizmetleri sürdürüyor. Yürütülen hizmetler kapsamında daha temiz bir Antakya için temizlik işleri müdürü Mustafa Şener ve personelleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

ŞENER: HİZMET  SUNABİLMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener ile temizlik işleri müdürlüğü ekiplerince yapılan  çalışmalar, Antakya’nın daha temiz ve yaşanılabilir olmasına büyük katkı sağlamakta olup, vatandaşların büyük takdirine mazhar oluyor. Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından da çok sevilen ve sayılan Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener ;  “Şehrimizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

EKİPLERİMİZ GÜNÜN 24 SAATİ ÇALIŞIYOR

Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerimiz; tüm mahallelerde evsel atıkların toplanmasından cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin yeşil kılıflar ile doğaya uyumlu şekillerle çirkin görüntülerden kurtarılması,  çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesi, cami ve ibadethanelerin temizlenmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’ın yeşil bir Antakya ideali üzerine oluşturulan çok sayıda yeşil alanlar ve parklarda temizliği birimlerimiz gerçekleştiriyor. Salgın sürecinde caddelerin dezenfekte edilmesi de ayrıca takdir toplayan bir hizmetimizdi. Temiz, sağlıklı bir şehir hedefiyle ekiplerimiz günün 24 saati çalışıyor. Antakyamızın 95 mahallesinde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.      Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.