MÜFTÜ BİLGİLİ ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

MÜFTÜ BİLGİLİ ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde, personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla, 2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 3 Ağustos Çarşamba günü İl Müftülüğünde din görevlileri arasında “Bilgi ve Proje” Yarışmaları İl Finali düzenlendi. İlçe Müftülüklerinde birinci olan din görevlileri, il birincisi olabilmek için çaba harcadılar.

ŞAMPİYONLAR HATAY’I TEMSİL EDECEK

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, Antakya  İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, M.K.Ü İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Onur,  İl Uzman Vaizi Ömer Akyürek ve Antakya Şehit Mehmet Şenol Çiftçi İmam-Hatip Lisesi Öğretmeni Fatih Çelikel’in üyeliğinde teşekkül eden komisyon tarafından gerçekleştirilen Bilgi Yarışması kategorisinde Antakya İlçesinden Mehmet Demirtaş birinci olarak, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü Ankara ilinde düzenlenecek final yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Proje Yarışması kategorisinde ise Yayladağı ilçesinden Ramazan Türkmen’in hazırladığı proje, ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışma sonunda, Ömer Faruk Bilgili ve komisyon üyeleri tarafından, dereceye giren din görevlilerine Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap hediye edildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.