Meşale Gazetesi

ATSO’DA GLOBAL VİZYON

ATSO’DA GLOBAL VİZYON

Hikmet Çinçin ile güven tazeleyerek geleceğe emin adımlarla ilerleyen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, global vizyon ile hedefine emin adımlarla ilerliyor. Antakya’nın yöresel ürünlerine coğrafi işaret kazandırarak kent ekonomisine canlılık kazandıran küçük üreticilerden dev firmalar yaratarak ihracatı arttıran adımları bir bir hayata geçiren ATSO global ölçekli planlarıyla kentteki işverenlere de yol gösterici bir misyon üstleniyor. Tüm çalışmaları alanında uzman ekiplerle sürdüren ATSO, köklerine bağlı bir oda olarak Antakya’yı dünyaya açmak ve kentteki etkileşimi arttırmak amacıyla çok sayıda yeni projeyi hayata geçirmek için gün sayıyor.

ZİYARETLER HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Binlerce üyesine en kaliteli hizmeti kesintisiz olarak vermeye devam eden ATSO’ya destek ziyaretleri de ardı ardına devam ediyor. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, son olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren ve beraberindeki heyet ile İYİ Partili heyeti ağırladı.

İLK ZİYARET İYİ PARTİ’DEN

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Kadın Politikaları Başkanlığı Aile ve Çocuktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Servet Hali, ve beraberindeki heyet ATSO’yu ziyaret etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in en güvendiği isimlerden olan Hali’yi ziyarette ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Meclis Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Meclis Üyeleri Ertuğrul Şahbaz, Fevzi Can Emir, İbrahim Uçar, Komite Üyeleri Emire Oflazoğlu, Evren Sağıcı, Oda Üyesi Önder Transport Ayla Ördek ve Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ağırladı. Gündeme yönelik konuların istişare edildiği ziyarette ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, yeni yapılanmaya giden İYİ Parti ailesine siyasi hayatlarında başarılar diledi. İYİ Partili Hali de kabullerinden dolayı ATSO ailesine teşekkür etti.

MKÜ HEYETİ ATSO DEVLET MÜZESİNE HAYRAN KALDI

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Veysel Eren ATSO’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Eren’i ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ağırladı. Ziyarette Rektör Eren’e, ATSO bünyesinde bulunan Hatay Devlet Müzesi gezdirildi. ATSO Başkanı Çinçin eserler hakkında Eren’e bilgiler verdi. Eşsiz eserlerin yer aldığı müzeye rektör Eren hayran kaldığını belirterek emeği geçenleri kutladı. Başkan Çinçin, ziyaretlerinden dolayı Rektör Eren’e teşekkürlerini sundu. ATSO Başkanı Çinçin, çalışmalarına deneyimli ekibi ile birlikte dünya ölçeğinde projelerle tüm hızıyla devam ediyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.