BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY İŞADAMI VEDİ ÖZTOPRAK’I ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY İŞADAMI VEDİ ÖZTOPRAK’I ZİYARET ETTİ

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’da otomotiv, madeni yağ ve meşrubat sektöründe faaliyet gösteren Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Vedi Öztoprak’ı şirket hizmet binasında ziyaret etti.

CHP Antakya Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Aksoy’un ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten İşadamı Vedi Öztoprak, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Hatay halkına hayırlı olmasını ve Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Vedi Öztoprak Group bünyesinde gerçekleştirdiği yatırım ile 250 kişiye istihdam sağlayarak Hatay ve Türkiye ekonomisine katkı sunan Vedi Öztoprak Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Vedi Öztoprak ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Mehmet Öztoprak ve Aylin Öztoprak  Urhan’ı şirket hizmet binasında ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Antakya’yı yeniden birlik, beraberlik ve elbirliği içerisinde yeniden inşa edeceklerini söyledi.

ANTAKYA YENİDEN KÜLLERİNDEN DOĞACAK

Gerçekleştirdiği ziyarette personellere yönelik yaptığı konuşmada Antakya’nın yeniden küllerinden doğması için birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hep birlikte yöneteceklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bizim çocukluğumuz yoksulluk içerisinde geçti. Tabii o günkü şartlarda hem çalışıyor hem de okuyorduk. Okumanın ardından memleketimize doktor olarak 34 sene boyunca hizmet verdik. Çok şükür yokluktan yana sıkıntımız olmadı ama her şeyi mücadele içerisinde çalışarak elde ettik. Geldiğimiz son durumda ise Antakya Belediye Başkanlığı memleketimize hizmet etme yarışına girdik. Sizler bize sahip çıktığınızda, bizler hem halkımıza hem de memleketimize sahip çıkacağız. Bu memlekette yapılacak olan her hizmetin düzgün ve dürüst bir şekilde çalmadan, çırpmadan hakkını vererek yapılmasını sağlayacağız. Bugüne kadar en büyük sıkıntıyı bundan çekiyoruz. Olanaklar var ama düzgün adam yok. Biz istiyoruz ki Antakya bir olsun, birlikte olsun. Bizler bu göreve hazırız. İnşallah Antakya’yı hep beraber yeniden küllerinden doğuracağız. Burada bizleri ağırlayarak misafirperverliğini gösteren Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedi Öztoprak ve beraberinde olan yönetim kurulu üyeleri Mehmet Öztoprak ve Aylin Öztoprak Urhan’a teşekkür ediyor, tüm şirket çalışanlarının desteklerini bekliyor, işlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.