CHP LÜTFÜ SAVAŞ’I YİNE ADAY OLARAK GÖSTERİRSE NE OLUR?

CHP LÜTFÜ SAVAŞ’I YİNE ADAY OLARAK GÖSTERİRSE NE OLUR?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sanırım HBB başkanı Lütfü Savaş’ı hala hint

kumaşı sanıyor. Kemal bey için, bu çok ciddi bir yanılgıdır. Hatta 6’lı masada uğradığı ihanetten çok daha büyük bir yanılgı olacaktır.

   Dolayısıyla CHP uzun yıllar kale olarak gördüğü Hatay’ı çok rahatlıkla kaybedebilir.

   Hatay CHP seçmeninin Lütfü Savaştan gördüğü ihaneti, her nedense Kemal Kılıçdaroğlu ne yaparsanız yapın, ne derseniz deyin, bir türlü Lütfü Savaş’ın Hatay CHP seçmenine karşı olan olumsuz tutumunu ve hatta aşağılayıcı tavrını milyonlarca şikayete rağmen görmek ve kabullenmek istemiyor.

   Lütfü Savaş 9 yıldır HBB Başkanı olarak Samandağ-Defne ve Arsuz ilçelerine kan kusturuyor. Üstelik zakkum şerbeti içiriyor.

   HBB üst düzey kadrolarının büyük çoğunluğu MHP ve İYİ Parti kökenli kadrolardan oluşuyor bunun aksini iddia eden nir Lütfü Savaş yalakası CHP’de varsa çıksın bunun aksini ispat etsin. Ben Hatay kamuoyu önünde Lütfü Savaştan özür dileyeceğim. Buyurun hodri meydan

   Lütfü Savaş son 9 yılda bırakın kardeşlerini ve yakınlarını, 3. Kuşaktan akrabalarını bile HBB sayesinde nasıl zengin ettiğini Hatay’da bilmeyen kalmadı.

   Lütfü Savaş 300.000 alevi seçmen desteğiyle 2 dönemdir HBB başkanı seçiliyor. Ama bu 300.000 alevi seçmene bugüne kadar hiçbir ciddi bir hizmet vermemek suretiyle çok ciddi şekilde cezalandırıyor.

   Alevi seçmen kesimi balık hafızalı değilse aklını peynir ekmekle yemediyse bence önümüzdeki yerel seçimde başkan Savaş’a “ARTIK YETER!” DEMELİDİR!.

   Kemal Bey’in hatrına tıpış tıpış Lütfü Savaş’a kesinlikle oy verilmemelidir. Bu tespitlerime katılmayan çok sayıda Lütfü Savaş yalakası ve yardakçısının CHP’li olduğunu biliyorum.

   Bütün samimiyetimle söylüyorum,bunlar CHP’nin sırtına yapışmış. Kenelerden hiçbir farkları yoktur!

   Bunlar ya kendileri Büyükşehirden rant sağlıyor. Yada oğlunu kızını yakınını belediyeye yerleştirmiş. Menfaatçi çevrelerdir.

   Bu konuda sizlere çok sayıda isim örneklerle verebilirim.

   Lütfü Savaşı Kemal Bey kurultayda yapılacak ön seçim tüzük değişikliğine rağmen aday göstermek isteyebilir. Ama bu girişimi engelleyebilecek. 2 yürekli CHP milletvekili vardır.

   Nermin Yıldırım Kara ve Servet Mullaoğlu’na bu konuda tarihi ve de siyasi bir görev düşüyor. Her 2 milletvekili 5 sene önce uyguladığı adaylık ambargosunun hesabını mutlaka sormalıdırlar. Ama bu 2 milletvekili Lütfü Savaş’ın CHP’den adaylığına karşı çıkmadıkları ve engellemedikleri zaman Hatay siyaset tarihinin karanlık sayfalarında yer alacaklarını şimdiden söyleyebiliriz.

   HBB başkanı Lütfü Savaş 6 ayı bulan deprem sürecinde beceriksizliği, başarısızlığı ve iş bilmediğinden dolayı Hatay kamuoyu vicdanında zaten mahkum olmuştur.

   Lütfü Savaş Hatay CHP için bulunmaz bir Hint kumaşı değildir. Lütfü Savaş’ın yerini rahatlıkla alabilecek ve seçimi rahatlıkla kazanabilecek adaylar vardır. Örneğin;

   Eski Bakan MEHMET DÖNEN, Hatay BARO Başkanı Cihat Açıkalın gibi CHP seçmen tabanında karşılıkları olan CHP’ye yakışan adaylar vardır.

   Bugün Hatay’ı Kerbela gibi susuz bırakan Lütfü Savaş Dünya siyaset tarihinde asrın felaketinde şehrini su veremeyen bir başkan olarak Karanlık sayfalarda yer alacaktır.

   Bugün Hatay’da enkaz kaldırım sürecinde insiyatif koyamayan ve 40 derece sıcakta insanları toz bulutuna boğan başkan Savaş Hatay’da seçilmiş insanların en büyük yüz karasıdır. Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.