VALİ MASATLI HATAY’IN BEKASI İÇİN ÇALIŞIYOR

VALİ MASATLI HATAY’IN BEKASI İÇİN ÇALIŞIYOR

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte hizmet veren tüm STK ve yetkililer ile kentin bekası ve bir an önce ayağa kalkması için istişarelerini aralıksız sürdürüyor. 

Vali Masatlı, son olarak Vali Yardımcısı, ilgili Kurum Müdürleri ve Sanayi Siteleri temsilcilerinin de katılımıyla Küçük Sanayi Siteleri Üst Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Ardından Tarım Üst Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. İlgililerden konuyla ilgili bilgi alan Vali Masatlı, tarımsal alanlarda devletin üzerine düşen tüm görevleri eksiksiz yerine getirdiğini ve bundan sonra da depremzede çiftçilerin yanında yer almaya devam edileceğini belirtti. Tarım sektörünün ayağa kalkmasını önemsediğini belirten Vali Masatlı, toplantılarla ilgili yaptığı açıklamada; “İyileşme sürecimizde, İlimiz ve bölgemizdeki üretimden kalkınmaya tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile Devletimizin bu alandaki destekleri değerlendirilerek, sektörel ihtiyaçlar da tespit edildi. Devletimiz tarafından sunulan desteklerin ele alındığı toplantıda, sanayi sitelerimizin ihtiyaç ve talepleri değerlendirildi” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.