Veda yemeğinde duygusal anlar

Veda yemeğinde duygusal anlar

Veda yemeğinde duygusal anlar

Hatay Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Atalay Aygeç için veda yemeği düzenlendi.
Hatay T Tipi Kapalı ve Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından Hicazkar Restaruant’ta düzenlenen veda yemeğine Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Hatay Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Atalay Aygeç, Hatay Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Hatay T Tipi Kapalı-Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Akgüç, Hatay Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmet Çelik, Hatay Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Şen, Hatay Denetimli Serbestlik Müdürü Bayhan Ateş, Kurum 2. Müdürleri ve kurum personeli katıldı.
Yerel sanatçı Serkan Altun tarafından söylenen şarkı ve türküler eşliğinde düzenlenen veda yemeği programında, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ve Cumhuriyet Savcısı Atalay Aygeç’in yaptığı konuşmalarda duygusal anlar yaşandı. Program, plaket ve hediye takdiminin ardından sona erdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.