VEKİL YEŞİLDAL HATAYLILARA GÜVENCE VERDİ:“HATAY’I BAKAN KURUMLA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

VEKİL YEŞİLDAL HATAYLILARA GÜVENCE VERDİ:“HATAY’I BAKAN KURUMLA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile işlerin daha da hızlı şekilde ilerleyeceğini belirterek görevi devreden Mehmet Özhaseki’ye ve ekibine teşekkür etti.
Vekil Yeşildal ayrıca Hataylıların ortaya atılan dedikodulara kulak vermemesini istedi.

Deprem felaketinin ardından Hatay’a ilk gelen ismin dönemin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olduğunu, ilk inşaatların da depremden kısa süre sonra yine Kurum döneminde başladığını hatırlatan Milletvekili Yeşildal, Bakan Kurum’un rüştünü Türkiye’nin dört bir yanındaki TOKİ inşaatlarıyla ispatladığını da sözlerine ekledi. Milletvekili Yeşildal, ayrıca görevi devreden Mehmet Özhaseki’ye ve ekibine Hatay’a kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

TÜM HAK SAHİPLERİ KONUTLARINI ZAMANINDA TESLİM ALACAK

REKLAM ALANI

Hataylı vatandaşlara güvence veren Milletvekili Yeşildal; “Sayın bakanımız Cumhurbaşkanımızın tam destekleriyle Hatay’ımızın imarı için çalışmalara anında başladı. Devir teslim töreninin ardından eline aldığı ilk dosya da deprem dosyası oldu. Sayın bakanımız deprem sürecinde de yürüttüğü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak kentimize ilk gelen bakanlardan olmuş, depremin hemen ardından inşaat sürecini başlatmıştı. Hatay’da attığı temellerin ardından konutların teslimi sürecinde de yeniden bakanlığa gelen sayın Murat Kurum’a güvenimiz tamdır. Bugüne kadar Hatay’ımızı inşa ve ihya sürecine büyük katkılar sunan, elini Hatay’ın üzerinden çekmeyen geçmiş dönem bakanımız sayın Mehmet Özhaseki’ye ve değerli ekibine de Hatay halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Biz sayın Cumhurbaşkanımızın tam destekleriyle inşallah söz verilen tarihte tüm hak sahiplerimize konutlarını teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.