YAPAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

YAPAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Yapar ailesinin kıymetli büyüğü Hacı Mustafa Kemal Yapar dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Antakya Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ve Abdullah Yapar’ın babaları olan merhum Hacı Mustafa Kemal Yapar’ın cenazesi 1 Ağustos Pazartesi günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına gözyaşları ve dualar eşliğinde defnedildi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze namazına AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Timur Şaşmaz, Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Emrullah Gülen, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Ülkü Ocakları Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Bayır, AK Parti Hatay eski başkanı Mehmet Yeloğlu, HASİAD eski başkanı Gökhan Alkan,Siyasi Partilerin Temsilcileri,Meclis Üyeleri,Kurum Müdürleri,Oda Başkanları,STK Başkanları,İş İnsanları,Mobilyacı Esnafı,Eş,Dost ve Akrabaları katılarak Yapar ailesinin acısına ortak oldular.
Merhum Hacı Mustafa Kemal Yapar için taziyenin Cumhuriyet caddesi Öğretmen Evi karşısında bulunan evi önünde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.
Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi olarak Merhum Hacı Mustafa Kemal Yapar’a Allah’tan Rahmet,Kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Hatay Meş’Ale Gazetesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.