TBMM’DE HATAY RÜZGARI ESTİ

TBMM’DE HATAY RÜZGARI ESTİ

14-28 Mayıs genel seçimleri ve 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin en başarılı teşkilatı olan Hatay’ın Cumhur İttifakı temsilcileri TBMM’de birlik pozu verdi. Bir süredir Hatay’a kazandırılmasını planladığı hizmetlerin takibini yapmak üzere Ankara’da bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, TBMM bahçesinde AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Kemal Karahan ve Dr. Lütfi Kaşıkçı ile bir araya geldi. TBMM’nin bahçesinde bir araya gelen Hatay’ın temsilcileri Hatay’a kazandırılması planlanan hizmetler için lazım olan güçbirliğinin en güzel örneklerini sergilediler.

HATAY LOBİSİ İŞ BAŞINDA

Hatay’ın ayağa kalkması için yerel yönetim ile merkezi idareyi aynı çatı altında toplamayı başaran Cumhur İttifakı’nın tepe kadrosu, Hatay lobisinin de bu dönemde daha aktif şekilde işletileceğini ve Hatay’ın hizmetlerle daha hızlı şekilde buluşacağını belirttiler.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.