YAPAR; “ORMANLARIMIZ GELECEK NESLİMİZİN TEMİNATI”

YAPAR; “ORMANLARIMIZ GELECEK NESLİMİZİN TEMİNATI”

Antakya Belediyesi Hatıra Ormanı Fidanları Coşkulu Bir Etkinlikle Toprakla Buluştu

Antakya Belediyesi Toplum Merkezi ve Save The Children ortak çalışması olan ‘Kayıp Nesil OImasın’ projesi kapsamında Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla beraber Hatıra Ormanı fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.Serinyol Mahallesi Tahtaköprü mesire alanında gerçekleşen fidan dikim etkinliğinde Başkan Yapar çocuklarımıza ağaçların ve orman kültürünün önemini anlatarak, doğayla iç içe olmayız dedi.

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar etkinlikte yaptığı konuşmada son dönemde ülkemizde yaşanan orman yangınlarına da dikkat çekerek, ailelerimizin piknik ve mesire alanlarda daha dikkatli davranması gerektiğini söyledi. Yapar ayrıca çocuklarımızın doğanın kıymeti bilmesi çok önemli diyerek Save The Children ve Belediyemizin Toplum Merkezi çocuklarımızı eğitimden, kültürel etkinliğe kadar her alanda bulunduğu ortama entegre olmasının oldukça kıymetli bir adım dedi. Yapar konuşmasında,“Kayıp Nesil Olmasın projesi kapsamında gerçekleştireceğimiz Hatıra Ormanı Fidan Dikimi etkinliğinde vermeye çalıştığımız mesaj doğamızın güzelliklerini arttırmak ve korumak. Bir fidan yarınların piknik alanı olacak. İklimlerin değiştiği bir dönemde bu gibi etkinliklerin artması, çocuklarımızın sosyal uyumu açısından da kıymetli.

REKLAM ALANI

Bugün burada bulunan tüm bileşenlere ailelerimize ve bizlerle fidan diken gençlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Etkinliğe katılan çocuklarla birlikte fidan diken Başkan Yapar programın sonunda palyaço ve müzik etkinlikliğinde de çocuklarla eğlendi. Günün anısına hatıra fotoğrafları da çekilirken, Antakya Belediyesi Toplum Merkezi ve Save The Children ekiplerinin hediyeler dağıttığı etkinlik çocukların mutlu anılar edinmesi ile son buldu.Etkinliğe Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları Toplum Merkezi yetkili ve çalışanları, Save the Children temsilcileri ve çok sayıda çocuk ile aileleri katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.