YAPAR’DAN SOSYAL PROJE VURGUSU

YAPAR’DAN SOSYAL PROJE VURGUSU

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, seçimden hemen sonra yaptığı ilk açıklamada Antakya’da sosyal yaşamın en fazla iki yıl içinde başlayacağını öne sürerek bu alanda çalışmalara başladıklarını söyledi.

Seçim öncesi verdiği sözleri tek tek yerine getirmek için yoğun bir mesai harcayan Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, yapımını planladıkları Köy Yaşam Merkezlerinin Taziye salonu olarak kullanılabileceği gibi kadınlar için eğitim, çocuklar için etkinlik ve gençler için ders çalışma alanları gibi hizmetlerde kullanılacağını belirterek şöyle devam etti: “Köy Yaşam Merkezlerinin içerisinde muhtarlık ofisi, çalışma salonları ve oyun alanları gibi çeşitli birimler bulunacaktır. Merkezler, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal etkileşimlerini artırmak amacıyla hayata geçirilecek. Depremzede vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla yeni bir sosyal konut projesi başlatıyoruz. Bu projede, belediyemize ait arazilerde modern ve kullanışlı yer evleri inşa edilecek. Küçük ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken bu konutlar, hak sahibi olmayan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeyi hedefliyor. Antakya Belediyesi, şehrin dokusuna uygun ve estetik bir görünüme sahip olan bu sosyal konutlar aracılığıyla, depremzede vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Bu proje, Antakya’nın dayanışma ve yardımlaşma geleneğini desteklemekte ve şehirdeki sosyal adaletin sağlanmasına katkı sağlayacak bir proje olacaktır” dedi.

Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.