SOLĞUN:  VERDİĞİNİZ VE VERECEĞİNİZ KARARLARDA ADİL OLUN

SOLĞUN:  VERDİĞİNİZ VE VERECEĞİNİZ KARARLARDA ADİL OLUN

Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solğun, Hatay İl Milli Eğitim ve Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine adil karar vermeleri çağrısında bulundu.

Başkan Solğun yaptığı açıklamada, “Kırıkhan İlçemizdeki bir okulda huzursuzluğu dile getiren açıklamamız oldu. İletişim kanalı kapalı olduğu için sosyal medyayı kullanmak zorunda kaldık. Amacımız okulda çıkabilecek nahoş olayların önüne geçmekti. Türk Eğitim Sen belgesiz beyanat vermez. Çağımızda mobbing illet haline geldi. Çalışanlar bu durumdan devamlı şekilde rahatsız olduklarını dile getirmektedirler. Mevzu bahis okulumuzda görev yapan 19 öğretmen arkadaşımız mobbinge maruz kaldıklarını belirten bir tutanak tutmuşlardır. Kurusıkı atmıyoruz, 19 öğretmen arkadaşımızın beyanına göre konuşuyoruz. Buradaki muhatabımız İl ve İlçe yöneticileridir. Sorunun çözüm odakları buralardır. Böyle giderse müdürümü yedirmem ayağına bütün öğretmen arkadaşları okuldan göndermek zorunda kalacaksınız. Tekrar ediyorum devletin dini adalettir. Verdiğiniz ve vereceğiniz kararlarda adil olun” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.