HATAY’IMIZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

HATAY’IMIZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, depremin yaralarını Antakyalı vatandaşlarla el birliği içinde saracaklarını ve kenti ayağa kaldıracaklarını belirtti.

İlçeye bağlı Tanışma, Bohşin, Demirköprü, Apaydın, Madenboyu ve Avsuyu Mahalleleri’nde vatandaşları ziyaret eden Başkan Yılmaz, depremin ardından yaptıkları çalışmalarla cansuyu verdikleri Antakya’yı kısa sürede ayağa kaldırmak için projelerinin hazır olduğunu kaydetti. Mahallelerde Türk bayrakları ile karşılanan Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Antakya’yı yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturacaklarını ve kenti depreme dirençli şekilde alt ve üstyapısıyla geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’A SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNDU

Antakya’da 95 mahalleye yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kuran Başkan İzzettin Yılmaz, mahallelerde yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Mahallelere çok sayıda kalıcı eser kazandıran, asfalt hamlesi ile vatandaşları çamurdan kurtaran başkan olarak bilinen Başkan İzzettin Yılmaz, vatandaşların ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ettiklerini belirtti. Kendilerine her daim destek veren, oy oranlarında kent genelinde daima başı çeken Tanışma, Bohşin, Demirköprü, Apaydın, Madenboyu ve Avsuyu Mahalleleri’nden gayet memnun olduklarını kaydeden Başkan Yılmaz, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de vatandaşlardan daha güçlü destek beklediklerini ifade etti. Başkan Yılmaz, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın görüşleri ve güveni bizlere güç veriyor. Daima en iyisini hak ettiğini düşündüğümüz Hatay’ımız için birlikte çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet etmek için gayretle çalışacağız. Millet olarak nice zorlukların üstesinden geldik, bugünleri de el ele, omuz omuza, gönül gönüle atlatacağız. Yaşadığımız asrın felaketi sonrasında, birbirimize kenetlenmeye devam edecek ve şehrimizi güzel yarınlara hep birlikte ulaştıracağız. Hemşehrilerimizin bu büyük desteği var olduğu sürece tüm zorlukları el birliğiyle aşacağız. Hatay’ımızı birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe taşıyacağız. Fedakarlık ve seferberlik ruhuyla deprem felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, konuşmalarının ardından vatandaşların isteklerini dinledi. Yılmaz, kısa süre içerisinde isteklerin karşılanacağını belirterek ziyaretlerini yoğun sevgi gösterileri arasında sonlandırdı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.