YAYLADAĞILILAR DERNEĞİ’NDEN YAYLADAĞISPOR’A ZİYARET

YAYLADAĞILILAR DERNEĞİ’NDEN YAYLADAĞISPOR’A ZİYARET

Başkanlığını Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi sezonu şampiyon olarak tamamlayan Yayladağıspor’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Yayladağıspor Kulübü Başkanı Mustafa Sakarya tarafından karşılanan heyet adına konuşan Başkan Yalçın, Yayladağıspor’un başarısından dolayı gururlu olduğunu, her zaman takımın yanında yer aldığını kaydetti.

YALÇIN: TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

REKLAM ALANI

Başkan Yalçın açıklamasında; “Şampiyon Yayladağıspor Kulübü Başkanı Mustafa Sakarya ve yönetimi nezdinde şampiyonlukta emeği geçen herkese tebrik ziyaretinde bulunduk. Bu sezon yaptıkları çalışmalar ve gelecek sezon yapacakları çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdiler. Şampiyon Yayladağıspor’umuzun maddi ve manevi olarak her zaman yanında olduğumuzu başkanımıza ilettik. Süper Amatör liginde Yayladağısporumuza başarılar diliyoruz” dedi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.