Meşale Gazetesi

Yerel seçimlere doğru

Yerel seçimlere doğru

Yerel seçimlere doğru

Hatay’da Cumhur İttifakı adayları seçim çalışmaları kapsamında Hassa ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.


AK Parti Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Abdülkadir Özel ve Hacı Bayram Türkoğlu, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel ve Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, Aktepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Yayman, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart’taki yerel seçimlerinin sadece bir belediye seçimi olmadığını, Türkiye Cumhuriyeti’nin beka seçimi olduğunu söyledi.

Bir tarafta milletin “beka ittifakı” diğer tarafta ise “zillet ittifakı” olduğunu ifade eden Yayman, şöyle devam etti:
“Diğer tarafta ne yaptıklarını bilmiyoruz. Kapalı kapılar ardında pazarlıklar yapıyorlar. Kapalı kapılar ardında Türkiye Cumhuriyeti Devletine kumpas kuruyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ileri yürüyüşünü, devletimizin birliğini, dirliğini çökertmek istiyorlar. Kim bunlar? Amerikalılar, Avrupalılar ve onların Türkiye’deki iş birlikçileri. Allah’a şükür Devlet Bahçeli hocamla, liderim, önderim Recep Tayyip Erdoğan’la bütün bu kumpasları tek tek yıkacağız. Nasıl ki Diyarbakır’da, Sur’da, Nusaybin’de, Kızıltepe’de, Cizre’de o hendekleri o çukurları başlarına yıktıysak, Allah nasip ederse onları 31 Mart’ta tarihin çöplüğüne atacağız inşallah. Neyi planlıyorlar, hepimiz biliyoruz. 31 Mart’ta ‘Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli kaybetsin, Cumhur İttifakı kaybetsin, Türk milleti kaybetsin..’ Sarı yelekliler arkada bekliyorlar. Hemen sokakları çakallar gibi işgal edecekler.”
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da Cumhur İttifakı’nın Hatay’da zaferle çıkması için mücadele ettiklerini aktararak, şöyle konuştu:
“24 Haziran’da AK Parti ile birlikte Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması için bir mücadele verdik. Bu meydanlarda ‘Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması lazım MHP’nin TBMM’de olması lazım’ dedik. Allah’a şükürler olsun bu milletimiz 24 Haziran’da Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı yaptı akabinde de AK Parti ve MHP’yi de meclise taşıdı. O zaman şöyle bir fark vardı. AK Parti ve MHP teşkilatları ayrı ayrı çalışıp Sayın Erdoğan’a oy topluyorduk. Bu seçimde ise bir kademe hızımızı artırdık. Ne yaptık? Artık AK Parti teşkilatları ile MHP teşkilatları birlikte çalışıyor. Biz bundan dolayı son derece mutluyuz. Allah izin verirse Sayın Cumhurbaşkanımın da ifade ettiği gibi bu birliktelik sadece seçime kadar değil Allah’ın izniyle mezara kadar olacaktır.”
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın Hatay’da başarılı olacağına inandıklarını belirterek, birçok sorunu olan kentin sıkıntılarını göreve geldiklerinde gidereceklerini ifade etti. (AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.