YAYMAN: TÜRKİYE HATAY’I KONUŞACAK

YAYMAN: TÜRKİYE HATAY’I KONUŞACAK

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman bir televizyon programında yaklaşan seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yayman: “Elimizde sayısal veri yok ama sokağın sesi ve anketi Cumhur İttifakı diyor. 1 Nisan’da Türkiye Hatay’ı konuşacak” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KAZANACAĞIZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Hatay’da AK Parti’nin gündemi belli. Adayımız  Hatay’da sevilen ve saygı gören bir isim. Vatandaş kimliğimle ‘Hatay’ın Cumhur İttifakı’nın belediyecilik anlayışına ihtiyacı var’ diyoruz. Çalışa çalışa kazanacağız. Kendi gündemimiz ile meşgulüz. Rakiplerimiz hakkında konuşmuyoruz. Hatay’ı Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Yaraların sarılması bizim en önemli gündemimizdir.” dedi.

“SOKAĞIN ANKETİ CUMHUR İTTİFAKI DİYOR”

Henüz sahada anket çalışması yapmadıklarını söyleyen Yayman, “Hatay’da anket yapmadık, çünkü rakiplerim yeni belirlendi. Elimizde sayısal veri yok ama sokağın sesi ve anketi Cumhur İttifakı diyor. 1 Nisan’da Türkiye Hatay’ı konuşacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Şahsi meselem’ dediği Hatay’ı Cumhur İttifakı’na hediye edeceğiz.” diyerek iddialı konuştu.

“DEPREM YARALARININ SARILMASI İÇİN OY VERECEĞİZ”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın açıklamalarından satır başları: Hataylı Hatay’ı bırakmaz. Hataylı Hatay’a aşıktır. Hatay müstakil devlet olmaktansa Türkiye’ye bağlanmak istemiştir. Bizim elimizde veriler var. Hatay’da 1 milyon 70 bin seçmen var. Bizim 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta oy kullanan seçmen sayımız ise 900 bin. Yani Hatay’da seçmen sandığa gitmiş. Sandığa katılım oranı genel ile aynıydı. Hataylılar deprem yaralarının sarılması için oy kullanacak.

“HATAY HİZMETSİZLİĞE MAHKUM EDİLDİ”

Yayman, “Biz Hatay’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kimse Hatay’ı bırakmak istemiyor. Birlik beraberlik içinde bu durumdan çıkmamız lazım. Yerel yönetimlerde burada da Cumhur İttifakı’nın olması lazım. Vatandaşlar bize ‘Gaziantep’e gittiğimizde gerçek belediyecilik anlayışını görüyoruz’ diyor. Hatay, CHP’li belediyecilik anlayışı ile hizmetsizliğe mahkum edilmiş durumda. Biz çalışacağız ve bu durumu düzelteceğiz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.