MÜDÜR TÜYSÜZ, CENGİZ AYTMATOV PANELİNE KATILDI

MÜDÜR TÜYSÜZ, CENGİZ AYTMATOV PANELİNE KATILDI

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen Cengiz Aytmatov paneline katılarak panelist öğrencileri dinledi.Hatay’da 2019 yılında başlayan Anadolu Mektebi Projesinin deprem sonrasında gerçekleştirilen ilk etkinliğine Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz ile birlikte Müdür Yardımcısı Selim Yiğit, Dörtyol İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Şube Müdürleri ile projeye katılan ilçe okullarının yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Panelde kısa bir konuşma yapan Müdür Tüysüz, okumanın özellikle sosyal alanlarda insanların kendilerini geliştirmeleri açısından son derece önemli ve gerekli olduğunu belirterek, “Okumak kadar ne okunduğu da çok önemlidir. Geleceğe yön verme anlamında asıl kıymetli olan da nitelikli okumalar yapmaktır. Bu kapsamda ilimizde de yürüttüğümüz bir proje olan Anadolu Mektebi Yazar Okumaları; nitelikli okumalar yapmanıza vesile olan, millî değerlerimizi edebiyat vasıtasıyla özümseme imkânı sunan, Millî Eğitim olarak bizlerin de iyi insan yetiştirme ile ilgili hedeflerimizi gerçekleştirmemize yardımcı olacak güzel bir oluşum ve bir paylaşım ortamı olarak öne çıkmaktadır.

Ben bu manada hepinize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz birazdan bir sunum yapacaklar. Bizler de bu kadar kitabı okumadan Cengiz Aytmatov ile ilgili birçok şeyi öğrenmiş olacağız. Bunu da çok kıymetli bulduğumu ifade etmek isterim. Bu vesileyle programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, özellikle öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Cengiz Aytmatov Paneli, panelist öğrencilerinin sunumu ve değerlendirme konuşmalarının ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.