YELOĞLU’NDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HAMBOLAT’A ZİYARET

YELOĞLU’NDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HAMBOLAT’A ZİYARET

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Suphi Turan ve Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekleri Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve beraberindeki heyet Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı makamında ziyaret ederek pandemi sürecinde Hatay’ımızın durumunu değerlendirdiler. Tüm dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de görüldüğü günden bu güne korona virüs ile mücadele kapsamında yaptıkları özverili çalışmalar için tüm sağlık çalışanları adına Hambolat’a teşekkür eden Yeloğlu, sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat, yeni tip korona virüs ile mücadelede en önemli maddeler olan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarını bir kez daha hatırlatarak  AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Ferit LİF

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.