KIZILAY’DAN ÖRNEK PROJE

KIZILAY’DAN ÖRNEK PROJE

Hatay genelinde hayata geçirdiği çalışmalara ve etkinliklere bir yenisini ekleyen Hatay Kızılay Şube Başkanlığı, Hayal Dünyamın Eşsiz Gökyüzü Projesi kapsamında, bugüne kadar 20 köyde 640 çocuğa ulaştı. Bu konuda yapılanlara dair bilgi veren Hatay Kızılay Şube Başkan Vekili Hüseyin Kimyonoğlu, şunları söyledi: “Hatay ilinde belirlediğimiz 4 ilçe ve 20 köyde, sosyo-ekonomik düzeyi düşük ailelerin çocukları ve ülkelerinin olumsuz koşullarından dolayı göç etmek zorunda kalmış Suriyeli ailelerin çocuklarına, etkinlik temelli sosyal beceri eğitimleri kapsamında, onların olumlu akran ilişkilerini ve uyum becerilerini güçlendirmek amacıyla Hayal Dünyamın Eşsiz Gökyüzü Projemizi hayata geçirdik.

Projemiz, her köyde 16 kız ve 16 erkek olmak üzere, 32 kişiden oluşurken, 20 köy ile 640 çocuğa ulaşılmıştır. Projemizin öncelikli hedef kitlesi, sosyo-ekonomik düzeyi düşük ailelerin, göç mağduru ailelerin çocuklarıdır. Projemizin uygulandığı ilçe ve köyleri, dezavantaj ve göç durumunun yoğun olduğu bölgeler olarak düzenledik. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.