ORDUMUZUN YANINDAYIZ

ORDUMUZUN YANINDAYIZ


Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İdlib’de geçtiğimiz Perşembe akşamı yaşanan rejimin alçak saldırısı sonrası 34 Şehidimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı ve Türk Ordusu’nun haklı davasının yanında olunduğu mesajını verdi. Rektör Kaya’nın mesajı şöyle:
“Suriye’den gelen Şehit haberleriyle, milletçe yüreğimiz yanmıştı. Uluslararası hukuk çerçevesinde meşru müdafaa ve insani değerleri koruma amacıyla Suriye’de bulunan askeri birliklerimize yapılan alçak ve menfur saldırı, bölgede barışı ve huzuru yok etmek isteyen odakların hedeflerine ulaşmak için hiçbir değer ve kural tanımadıklarının açık göstergesidir. Bu menfur olayda Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz milletimize ve kahraman ordumuza sabır ve başsağlığı diliyor, Devletimizin ve kahraman ordumuzun aldığı ve alacağı kararların arkasında olduğumuzu açıkça ifade ediyoruz. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.” Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.