YENİ OTOGALERİCİLER SİTESİNİN ANA SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

YENİ OTOGALERİCİLER SİTESİNİN ANA SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Yeni Otogalericiler sitesinin ana sözleşmesini imzaladı.

14.09.2020 Günü Başkanlık Makamında imzalanan ana sözleşme imza programına Otogalericiler Dernek Başkanı Sait Buğa ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Atılan imzalar sonrası açıklama yapan Sait Buğa; “Yeni Otogalericiler sitemizin temelini geçtiğimiz ay ortasında atmıştık. Yeni Otogalericiler sitemizin bu aşamaya gelmesinde bizlere öncülük edip, yol gösterip destek olan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a teşekkür ederim.” Dedi.

Sait Buğa’nın ardından açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Yeni Otogalericiler Sitemiz ile ilgili daha önce imzaladığımız ön sözleşmenin ardından resmi prosüdürler yerine getirilerek ana sözleşmemizi de imzaladık.

Hepimizin de bildiği üzere Yeni Otogalericiler Sitemizin temelini söz verdiğimiz gibi geçtiğimiz ay ortalarında attık. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Hedefimiz en kısa süre içerisinde Yeni Otogalericiler Sitemizi Galerici esnaflarımızın hizmetine sunmaktır. İmzaladığımız sözleşme İlçemize hayırlı olsun.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.