SÖYLEMLER HANGİ MANTIKLA İFADE EDİLİYOR?

SÖYLEMLER HANGİ MANTIKLA İFADE EDİLİYOR?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay il Başkanı Mehmet Fevzi Atay, devleti ve devlet görevlilerini suçlayarak, “Devlet nerede? Ne yapıyor? Gibi söylemlerin hangi mantıkla ifade edildiğini anlamanın mümkün olmadığını bildirdi.

Atay yaptığı yazılı açıklamasında, “Hatay, özellikle Antakya, Defne, Samandağ, Kırıkhan ilçeleri depremde en ağır hasar alan yerler oldu. Devletin yanısıra, bu necip milletin çoğunluğu yardım seferberliği ilan etti adeta. Aradan 9 ay geçti. Yaraların kısa sürede sarılması mümkün değil doğal olarak; ancak, devleti ve devlet görevlilerini suçlayarak, “devlet nerede, ne yapıyor” gibi söylemlerin hangi mantıkla ifade edildiğini anlamak mümkün değil.” dedi.

VALİ FİLM SETİNE GİDEMEZ Mİ?

Bu tiplerin sırça köşklerinde oturarak ve deprem sonrası bedenen hiçbir çaba göstermeden, sadece vicdanlarını rahatlatacak ufak tefek yardımlar yaparak kendilerinde söz söyleme hakkı bulduklarını belirten Atay, “Devleti eleştiriyorlar, kamu görevlilerini eleştiriyorlar, şu an Hatay’da görev yapan valiyi eleştiriyorlar. Neymiş efendim “vali, konusu deprem olan film çekimlerinin setine gitmiş”. Düşünseler bunun yarı belgesel niteliğinde ve yaşadığımız acıları gelecek kuşaklara aktaracak bir yapım olduğunu anlayacaklar da. Vali film setine gidemez mi. bal gibi gider.

ÇOK KONUŞANLAN İŞ YAPTIKLARINI SANIR

Şahsen ben Hatay Valisi sayın Mustafa Masatlı’nın hem deprem sonrası Hatay’a koordinatör vali olarak geldiğinde ki, hem de asaleten Hatay’a atandıktan sonraki çabalarını, çalışmalarını, bazen hiç uyumadan, sağlığından ödün vererek nasıl bir performans sergilediğini yakından biliyor ve görüyorum. Eleştirelim derken, sadece çamura batıyorsunuz! İş yapanlar çok konuşmazlar, çok konuşanlar da bir iş yaptıklarını sanırlar.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.