DEFNE DEVLET HASTANESİ FİZYOTERAPİ MERKEZİYLE FARK YARATIYOR

DEFNE DEVLET HASTANESİ FİZYOTERAPİ MERKEZİYLE FARK YARATIYOR

UZMAN DOKTOR BARIŞ KAVVASOĞLU, DEFNE FİZYOTERAPİ MERKEZİYLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminin en büyük yıkımı yaşattığı şehrimizde yapılan güzel hamleler vatandaşlarımız için umut olmaya devam ediyor. İşte onlardan bir tanesi deprem sonrası kısa bir süre zarfında hizmete açılarak sağlık alanında büyük bir eksikliği tamamlayan Defne Devlet Hastanesi hizmet verdiği tüm birimlerin yanı sıra en çok ihtiyaç duyulan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon konusunda sunduğu başarılı hizmeti ile fark yarattı.
Fizik Tedavi Uzmanı Uzm.Dr.Hakan Hatırlı, Fizik Tedavi Uzmanı Uzm.Dr.Burak Kütük ve Fizyoterapist Necmi Demir’in görev yaptıkları Defne Devlet Hastanesi Fizyoterapi Merkezi başarılı tedavi yöntemleri ve birçok yeni nesil aletleriyle fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda hastalarına hizmet veriyor. Tedavisine Hatay’da Devam Edecek Depremzede Umut Dolu
6 Şubat depreminde 15 saat sonra enkaz altından kurtarıldıktan sonra Omurilik zedelenmesi teşhisi ile İstanbul’a gönderilen ve 12 aydır kesintisiz bir biçimde tedavisine orada devam edilen Ali Merdan Köleoğlu kendi isteği ile geldiği Defne Devlet Hastanesi Fizyoterapi Merkezinde umut dolu bir biçimde tedavisine devam ediyor.
Depremde aile bireylerinde bir çok kaybı olduğunu ve kendisinin de tedavisinin 12 aydır İstanbul’da devam ettiğini söyleyen Depremzede Ali Merdan Köleoğlu , Defne Devlet Hastanesi Fizyoterapi Merkezinin sunduğu başarılı hizmeti duyduğunda hemen naklini buraya istediğinin altını çizerek gelmesi konusunda kendisine yardımcı olan Sağlık Bakanlığı yetkililerine, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerine,112 personelleri ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine sonsuz şükranlarını sunarak,Dahiliye Uzmanı Uzm.Dr.Gamze Hande Kavvasoğlu, Fizik Tedavi Uzmanı Uzm.Dr.Hakan Hatırlı ve Fizyoterapist Necmi Demir’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Köleoğlu ayrıca kısa bir süre olmasına rağmen uygulanan tedaviler neticesinde fayda görmeye başladığını belirterek İnşallah Defne Devlet Hastanesi Fizyoterapi Merkeziyle ayağa kalkacağım dedi.
Sağlıklı yaşam kalitesini öncelikleyen, tanı ve tedavide bilimsel yaklaşım temelli, etik değerler içinde, memnuniyet ve güven odaklı, etkin (ve etkili) sağlık hizmeti sunmak, tıp eğitimindeki başarısı ile alanında tercih edilen uzmanlar yetiştirmek, memleketimizde hasta ve çalışanlar açısından tercih edilen hastane olmak misyonu ile kısa bir süre önce hizmete başlayan Defne Devlet Hastanesinde alanında uzman hekimler ve yeni nesil aletleriyle fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda başarılı hizmetler vermeye başladıklarını ifade eden Defne Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Barış Kavvasoğlu açıklamasında:”12 aydır İstanbul’da tedavisine devam edilen depremzedemiz Ali Merdan Köleoğlu’nun Defne Devlet Hastanesi Fizyoterapi Merkezinde tedavisinin devam edecek olması bizler için son derece mutluluk verici bir durumdur. Konusunda uzman arkadaşlarım ile birlikte tüm hazırlıklarını tamamladığımız Fizyoterapi Merkezimizin kısa süre zarfında bölgede adından söz ettirecek bir merkez olacağını bekliyorduk. Depremzede Ali Merdan Köleoğlu’nun tedavisi için buraya getirilmesi ne denli başarılı bir merkez olduğumuzu gözler önüne sermektedir.Kendisinin çok daha iyi duruma geleceğine inancımız tamdır.Bu konuda hekim kadromuz elinden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindedirler. Depremin en büyük yıkımı yaşattığı şehrimize kısa bir sürede 50 polikilinik,12 Ameliyethane,51 Yoğun bakım yatak sayısıi, 41 Acil Müşahede Yatağı ve 300 Toplam Yatak Sayısı ile vatandaşlarımıza hizmet verebileceğimiz böylesine güzel bir hastaneyi kazandıran Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ederek Fizyoterapi Merkezimizin hızlı bir biçimde tam donanımlı hale gelmesi için büyük çaba gösteren İl Sağlık Müdürlüğümüze şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.