Meşale Gazetesi

ÇALIŞKAN: BARIŞIN TEMİNATI MİLLET İTTİFAKIDIR

ÇALIŞKAN: BARIŞIN TEMİNATI MİLLET İTTİFAKIDIR

CHP Milletvekili Adayı Necmettin Çalışkan, mahalle ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği her yerde büyük bir coşku ve heyecanla karşılaştığını dile getiren Çalışkan, “cadde cadde, mahalle mahalle, ilçe ilçe, dalga dalga geliyoruz” dedi. 14 Mayıs seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Çalışkan, hem vatandaşlarla bir araya geliyor hem de STK ziyaretleri kapsamında yatırımcıların sorunlarını dinliyor.

MAHALLE HALKINDAN SEVGİ SELİ
Ziyaretler kapsamında mahalle ziyaretlerini de sürdürün Çalışkan, “Aşağıoba ve Çekmece mahallelerimizde de hakkını almaya hazırız. Bu güzel, samimi ve verimli programda bize destekleriyle güç veren kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Halkımız bize gösterdiği sevgi ve samimiyetle Tek adam tarafından mı yönetilmek istiyoruz yoksa ortak akıl ve demokratik usulle herkesin temsil edildiği bir yapıyla mı? Sorusunun da cevabını vermiş oldu. İklimimiz değişiyor” dedi.

BARIŞIN TEMİNATI MİLLET İTTİFAKIDIR
Çalışkan, “Görüyoruz ki vatandaşımız hemen her konuda değişim istiyor. Bu değişimlerin en büyük sebebi 22 yıllık AK Parti iktidarının yorgun olması, tükenmiş olması. Bir bakıyorsunuz vatandaşı hain ilan etmişler, bir bakıyorsunuz vatandaşı taşlamışlar, bir bakıyorsunuz iftira atmışlar.

Geçtiğimiz gün Erzurum’da yaşananlar AK Parti iktidarının yorgunluğunu ve hazımsızlığını gösteriyor. Bu hazımsızlıkların en büyük sebebi de halkın değişim istemesidir. Halkımız değişim için ses yükletiyor, hakkını arıyor, adaleti arıyor ama bir grup halkımızı taşlıyor. Demokrasi de bu görülmüş bir şey değildir. Bir yandan bakıyorsunuz İçişleri Bakanı olayın sorumluluğunu alacağına fiziki şiddetin karşısında olacağına İmamoğlu’nu provokasyonla suçluyor. Halkımız kavgadan, gürültüden yoruldu. Barışı arıyor. Barışın teminatı ise 1974’te olduğu gibi Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi ile diğer partilerimizle birlikte Millet İttifakı’dır” Şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.