Meşale Gazetesi

YEŞİLDAL: ESNAFLARIMIZ İLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

YEŞİLDAL: ESNAFLARIMIZ İLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal, 14 Mayıs Genel seçimlerine destek ziyaretlerini Hatay’ın Samandağ İlçesinde sürdürüyor. Samandağ esnafı ile bir araya gelen Yeşildal; Esnaf ve vatandaşın talep ve önerilerini dinledi.

Esnafla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Yeşildal, “Bizler zaten sürekli esnafımızın yanındayız. Ara ara onlara yaptığımız ziyaretlerle de istişarelerde bulunuyoruz.

Hemşerilerimizin ve esnafımızın talep ve önerileri bizler için çok önemli. Halkımızla hep omuz omuza, gönül gönüle dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışmamız bundan sonra da devam edecek. Onlardan gelen önerileri oldukça önemsiyor, taleplerini anında yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Onların sorunlarıyla ilgilenmek bizim boynumuzun borcu. Bu güzel şehrimiz için el ele çalışmaya devam edeceğiz, esnafımızı bu zorlu süreçte de yalnız bırakmayacağız” dedi.

“Doğru Adımlarla Yola Devam”

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal, ve beraberindeki Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir, Samandağ İlçe koordinatörü İl yönetim Kurulu üyesi Hasan Arslan ve teşkilatla birlikte Samandağ esnafını ziyaret etti. Tüm esnafı tek tek ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal , “Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda Hatay’ımız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye yüzyılı için doğru zaman doğru adam. Doğru adımlarla yola devam” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.