KEMAL GÜLİSTAN DEFNE’DE SORUNSUZ EĞİTİM İSTİYOR

KEMAL GÜLİSTAN DEFNE’DE SORUNSUZ EĞİTİM İSTİYOR

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, yakında başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Defne’deki eksikleri tamamlamak için denetimlerini ilçe genelinde sürdürüyor.

Müdür Kemal Gülistan ilçedeki eğitim kurumlarından Şehit Serkan Talan MTAL’ni, Harbiye Selahiddin Güzel İlkokulunu, prefabrik okul ve derslikleri, Özel Ekin Kolejini, Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulunu ziyaret etti. Okullarda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Gülistan, eğitimcilerle de görüşmeler gerçekleştirdi. Müdür Gülistan, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesinde eğitimcilerle bir araya gelerek sık sık yeni dönemde yapılacak çalışmaları değerlendiriyor.

Gülistan son olarak Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu Toplantı Salonunda MEB Daire Başkanı Yunus Derekaya başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Meb Şube Müdürleri, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçede görev yapan Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürleri ile birlikte katıldı. Yapılan toplantıda İlçede bulunan okulların bakım, onarım ve inşaat konuları ele alınarak yapılan çalışmalar gözden geçirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ın açılış konuşmasının ardından, Kaymakam Mesut Çoban tarafından okul müdürlerinin de istekleri dinlenerek değerlendirmeler yapıldı.

ÜCRETSİZ DERS KİTAPLARININ OKULLARA DAĞITIMI SÜRÜYOR

Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ilçe kitap deposunda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Müdür Gülistan, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bu gün itibari ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Defne ve Altınözü ilçelerinde bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilere 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için dağıtılmak üzere gönderilen ücretsiz ders kitaplarının okullara dağıtımına başladıklarını belirterek, çalışmalardan dolayı katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.