Meşale Gazetesi

YEŞİLDAL, SEÇİM STARTI VERDİ

YEŞİLDAL, SEÇİM STARTI VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2023 seçimlerinin 14 Mayıs Pazar günü yapılacağını açıklanmasının ardından AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay’da seçim startını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden zafere ulaştırmak, Hatay’da da 11 milletvekili çıkarma hedefi ile yoluna emin adımlarla devam eden İl Başkanı Yeşildal, kentin ileri gelenlerini makamında ağırlamaya, herkesin derdini dinlemeye devam ediyor.

YEŞİLDAL’A HER KESİMDEN ÖVGÜ YAĞIYOR

Başkan Yeşildal, Hatay’ın 15 ilçesinin yanı sıra civar kentlerden gelen misafirlerine de il binasında vakit ayırmaya devam ediyor. Yeşildal, etkin çalışmaları ve ziyaretçilerine olan yakın ilgi alakası dolayısıyla her kesimden övgü almaya devam ediyor. Başkan Yeşildal, Türkiye tarihinin en kritik seçimi olan ve ülkeyi 2. yüzyıla taşıyacak kadroların belirleneceği seçimin çok önemli olduğunu kaydettiği misafirleriyle gündemi de değerlendirmeye devam ediyor.

“2023 SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ

Ziyaretçilerine yaptığı değerlendirmelerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçildikten sonra yapılan ilk seçim olması bakımından 2023 seçimlerinin önemli olduğunu vurgulayan Yeşildal, “Bir başka önemli kısmı, AK Parti’nin 20 yıllık icraatlarının halk tarafından ibra edileceği bir seçim olacak. Belki bunların hepsinden çok daha önemlisi, Türkiye’nin bir istikamet tayini seçimi olacak. Allah’ın izniyle 2023’te milletimiz hem 20 yılı ibra edecek hem de yeniden güçlü büyük Türkiye olma istikametinde Türkiye Yüzyılının kapılarını açacaktır. Bizim halktan gördüğümüz gidişat, Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde altı artılı masanın gösterdiği aday kazanamayacak. Türkiye’de parlamentoda AK Parti Allah’ın izniyle açık ara birinci parti olarak yine siyasetin belirleyen partisi olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Tüm misafirlerine ziyaretleri için teşekkür eden Yeşildal, Hatay’ı karış karış gezmeye devam edeceklerini belirterek kalbi AK dava ile çarpan herkesi parti saflarına beklediğini kaydetti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.