SANAYİ SİTESİ, DAHA MODERN BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK

SANAYİ SİTESİ, DAHA MODERN BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK

Sanayi sitesi girişinde ve içinde bulunan tabelalar ve yönlendirme tabelaları daha anlaşılır, sade ve modern olacak.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası 3.Meslek Komitesi (Mobilya) Üyeleri, ANMOGEP toplantı salonunda bir toplantı düzenleyerek sanayi sitesinin daha modern bir yapıya kavuşturulması için çalışma yapan herkese teşekkür etti.

ATSO’dan yapılan açıklamada “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası 3.Meslek Komitesi (Mobilya) Üyelerimizin, Yeni Sanayi Sitesi’nin Karayolları tarafındaki giriş kapısında bulunan tabela ile İl Jandarma çaprazındaki girişinde bulunan tabelanın isminin değiştirilerek daha modern bir tabela yapılması.

Sanayi Sitesinin içinde bulunan sokak, cadde ve etapları gösteren yönlendirme tabelalarının ise daha anlaşılır, daha büyük ve sade bir yapıya bürünmesi için uzun süredir Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile yürütülen çalışmaları Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Sanayi Sitesinde bulunan işletmelerin iştigal alanları ile ilgili olan Meslek Oda Başkanlarına, Antakya Mobilyası Ortak Üretim Merkezi (ANMOGEP) toplantı salonunda 20.10.2020 tarihinde sunum gerçekleştirilmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.