YEŞİLDAL: YAŞLILAR TOPLUM İÇİN BÜYÜK BİR DEĞER

YEŞİLDAL: YAŞLILAR TOPLUM İÇİN BÜYÜK BİR DEĞER

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal,  1 Ekim Dünya Yaşlılar Günüdolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yaşlıların toplum için büyük bir değer taşıdığını vurgulayan Yeşildal, onların hayat tecrübelerinin genç nesillere rehberlik ettiğine dikkat çekti.

Milletvekili Yeşildal, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaşlılarımızın sevgisi ve deneyimleri, hayatın en değerli hazinelerindendir. Onların bizlere kattığı değerler, hayatın her aşamasında yol gösterici olmuştur. Yaşamın her anında bize rehberlik eden, kıymetli çınarlarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, değerli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum.” Dedi.

Yeşildal, mesajında ayrıca yaşlı bireylerin toplumda hak ettikleri saygı ve değeri görmeleri gerektiğini belirtti. Yaşlıların yalnızca özel günlerde değil, her zaman sevgi ve ilgiyle hatırlanması gerektiğini ifade eden Yeşildal, onların sosyal hayatta daha aktif bir rol alması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini vurguladı.

REKLAM ALANI

Son olarak, devletin yaşlı bireyler için sunduğu hizmetlerin ve desteklerin artırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini dile getiren Yeşildal, büyüklerin huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için her türlü imkânın sağlanacağını belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.