Meşale Gazetesi

YILMAZ VE TEKSÖZ, BAŞKENTTE TEMASLARDA BULUNDU

YILMAZ VE TEKSÖZ, BAŞKENTTE TEMASLARDA BULUNDU

Esnaf dostu başkan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Hatay esnafının babası HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnafın sorunlarının çözümü için Ankara’da temaslarda bulundu.Her daim esnafın derdiyle dertlenen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile birlikte esnafın sorunlarının çözümü için gecesini gündüzüne katan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Ankara temasları kapsamında ilk olarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’ı, ardından da Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti. Geçmişinde iki odada başkanlık da yapan ve esnafın sorunlarını çok iyi bilen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, bu sorunlara kalıcı çözüm bulunmasını ve tüm esnafların rahat nefes almasını istedi.

YILMAZ: ESNAFIMIZ ARTIK ÇÖZÜM İSTİYOR

Antakya’da esnafın işlerinin artması ve turist potansiyelinin artması için var gücüyle çalıştıklarını belirten İzzettin Yılmaz, biz Antakya Belediyesi olarak esnafımızın turizm pastasından pay alabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla yakın zamanda Antakya’mızda çok geniş katılımlı bir festival tertip ettik. Yine esnafımızın rahat şartlarda çalışması için Uzun Çarşı’da restorasyon çalışmaları yürüttük. Ancak esnafımızın uygun şartlar sağlanarak kredi imkanlarına kavuşması, işlerin açılması için olmazsa olmazdır. Hangi esnaf ile görüşsek bize ürün alamadığını, alsa dahi yerine koyamadığını belirtiyor. Bunun için de finansmana ihtiyaç duyuyor. Esnafımızın sorunlarının çözümü için sizlerin desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

TEKSÖZ: HATAY ESNAFI SİZDEN MÜJDE BEKLİYOR

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda; “Hatay esnafı, rahat nefes almak istiyor. Bize güvendi ve bizi yakın zamanda göreve yeniden seçti. Biz de onların haklarını korumak ve daha iyi şartlar sağlamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Ankara’ya kamp kurmaya, sorunlarımıza çözüm bulmaya geldik. Sizlerden Hataylı esnaflarımız ve şoför kardeşlerimiz adına destek bekliyor, çözüm için yanımızda olmanızı talep ediyoruz. Hatay esnafının sizlere selamlarını ve isteklerini iletiyorum. İnşallah esnafımızın yüzünü güldürecek müjdelerle kentimize geri döneceğiz” dedi. Ziyaretlerden mutlu ayrılan Başkan Yılmaz ve Başkan Teksöz, kabullerinden, ilgi ve alakalarından dolayı Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’a, ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’e teşekkürlerini sundu.

YILMAZ’DAN KILIÇ’A ZİYARET

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, başkent temasları kapsamında Türkiye Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Ali Rıza Ercan’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yılmaz’a Sakarya Mobilyacılar Odası Başkanı Muhittin Kılıç da eşlik etti. Başkan Yılmaz, ziyarette mobilyacılık sektörünün sorunları hakkında Ercan ile istişarelerde bulundu. Antakya’da devam eden projeleri Ercan’a aktaran Yılmaz, kabulünden, ilgi ve alakasından dolayı Ercan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.