Meşale Gazetesi

VALİ DOĞAN’A ALTINÖZÜ’NDE SEVGİ SELİ

VALİ DOĞAN’A ALTINÖZÜ’NDE SEVGİ SELİ

VALİ DOĞAN’A ALTINÖZÜ’NDE SEVGİ SELİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Altınözü’nde muhtarlar ile buluşma toplantısı gerçekleştirdi.Altınözü Belediye Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkan Vekili Sabri Zeytineli, kurum il müdürleri ve muhtarlar katıldı.


Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan Vali Doğan, “Hatay’daki görevime başladığım andan itibaren ilçe ziyaretleri yapıyorum. Bu ziyaretlerde hem ilçeleri tanıyoruz, hem de muhtarlarımızla ilçenin sorunlarını görüşüyoruz. Sorunları yerinde görüp, çözüm yolları araştırmak için bir araya geliyoruz. Altınözü sınır ilçemiz olmasına rağmen devletimiz tarafından çok güzel yatırımlarla desteklenmiş. Eğitimi alanında olsun, sağlık alnında olsun, kültür alanında olsun, gençlik ve spor alnında olsun çok güzel yatırımlar yapılmış. Eksikliklerde yok değil. 2019 yılı içerisinde mevcut imkanlar el verdiği sürece onları da tamamlayacağız. Eğitim alanında yapılan yatırımlar sevindirici’’dedi.
ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ


Vali Doğan, konuşmasına çocuklar bizim geleceğimiz diyerek şu ifadelere yer verdi ‘’Bu coğrafyada güçlü olabilmemiz için çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Hemen yanı başımızda olan savaşı görüp güçlü kalmalıyız. 1.000 yıldır bu topraklardayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bunun içinde hem ekonomik yönden hem askeri yönden güçlü olmalıyız. Bu arada da dünya ekonomisiyle birlikte Türkiye ekonomisi de zorlu bir süreçten geçiyor. Kaynaklarımızı ve yatırımlarımızı yeniden değerlendiriyoruz.
Aynı zamanda üreten bir toplumuz. Sınırda yürüttüğümüz çok ciddi bir operasyon var. Bu topraklar içerisinde milletimiz huzur ve güven içerisinde nasıl yaşar bununu temini için çalışıyoruz. ” dedi
Toplantıya katılımlarından dolayı her bir muhtara ayrı ayrı teşekkür ettiğini kaydeden Vali Doğan, gerçekleştirilen
buluşma toplantısının halkımıza, ilçemize
hayırlı olması temennisinde bulundu ve sözü muhtarlara bıraktı.Muhtarlara söz vererek gelen talep ve şikayetleri dinleyen Vali Doğan, ilgili kurum müdürlerine talimatları vererek bir sonraki buluşmaya kadar sorunların çözülmesini istedi.Vali Doğan Muhtarlarla olan toplantının sonunda Altınözü’nde 3 ayrı okula hizmet verecek olan 500 kişilik spor salonunu inşaatını gezerek incelmelerde bulundu ve gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.